De persoonlijke architect

CHNL architecten begeleiden particulieren met bouwplannen van de eerste schetsen tot de oplevering van het bouwwerk. De mate waarin wij begeleiding geven, bepaalt u zelf. Vanwege de kleinschaligheid van ons bureau werkt u altijd met dezelfde architect. Vandaar dat wij onszelf de persoonlijke architect noemen.

CHNL architecten is opgericht door de Zwitser (CH) Christof Fankhauser en de Nederlander (NL) Ivo Verboon. Na enkele jaren samen in dienst te zijn geweest bij een Delfts architectenbureau, hebben wij in 2005 ons eigen bureau opgericht. Naast het leveren van diensten aan particulieren, werken wij ook voor professionele partijen. Daarvoor verwijzen wij u graag door naar het deel voor professionals.

BZ CF IV binnentuin.jpg

Stijl CHNL

Wij onderscheiden ons met ruimtelijke kwaliteit en zorgvuldige detaillering en maken daarmee onze architectuur herkenbaar. Wij hebben een opleiding in moderne architectuur en werkervaring in moderne en klassieke bouw. Hierdoor hebben we een grote keuzevrijheid in onze oplossingen. In alle gevallen zullen de wensen van de klant centraal staan.

Voor particulieren is onze dienstverlening vrijwel volledig. Of u nu een kavel heeft gekocht of een extra zolderkamer nodig heeft, wij kunnen u van A tot Z bedienen. Op onze projectenpagina laten wij u graag kennis maken met onze gerealiseerde projecten. 


Waarom CHNL?

Wij hebben een brede ervaring in de woningbouw en in het werken met particulieren. Daarnaast hebben wij de afgelopen jaren een efficiënte werkmethodiek ontwikkeld waardoor wij projecten tegen scherpe tarieven aan kunnen bieden met behoud van onze hoge kwaliteit. Wij werken wij volgens de voorwaarden en aansprakelijkheden van de BNA CR-2013 Consumentenregeling 2013 – Rechtsverhouding consument-architect inclusief alle beroepsverzekeringen die daarbij horen.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij u een zeer goed product kunnen bieden. Mocht u na het doornemen van deze site nog vragen hebben of behoefte aan een informatief kennismakingsgesprek: neem gerust contact met ons op via de gegevens op onze contactpagina.  

Door verschillende aanbouwen was onze benedenverdieping nogal hokkerig. Met het weghalen van twee wanden is er opeens een zee van ruimte ontstaan. CHNL heeft de tekeningen gemaakt en ons veel zorg uit handen genomen.
— Jacco Burbach, particulier opdrachtgever, Amersfoort