Welkom

0825 BDH entree 03 kl-paneelversie.jpg

Sinds 2013 is de adviestak aan het bedrijf toegevoegd. Onze opdrachtgevers hebben gemerkt dat de combinatie van architecten- én adviesbureau grote voordelen biedt.

Zo meten wij bestaande gebouwen in (in 2014 40 zorgcentra en 430 bedrijfseenheden),  verrichten wij gebouwopnames, quick scans en stellen de hierbij behorende rapportages en certificaten op. Dit gebeurt bij ons direct in een 3D BIM tekenpakket. De betreffende rapportage verschilt in uitwerking niet van rapportages zoals u die gewend bent. Het verschil zit hem in de kosten en het traject daarna.

Doordat wij direct 3D BIM modelleren wordt er direct meer informatie verwerkt dan u in de rapportages ziet. Vanuit een oppervlaktebepaling kunnen we bijvoorbeeld direct geveloverzichten produceren. Ook verkennende studies kunnen direct op een hoger niveau worden opgestart. Dit houdt in dat wij een hoge kwaliteit tegen aanzienlijk lagere kosten kunnen bieden.

Als in vergadering een specifieke vraag over bouwregelgeving ontstaat, kan ik altijd CHNL architecten bellen. Zij hebben vaak binnen enkele ogenblikken een antwoord zodat direct knopen doorgehakt kunnen worden.
— Nivard Hol, projectleider Ceres-projecten:

Dit geldt overigens ook voor losse inventarisaties. Wij hebben in het verleden gemerkt dat wij bij het opstellen van NEN 2580 rapportages tot 50% sneller werken dan onze concurrentie. Dit wordt met name veroorzaakt door de efficiënte manier van produceren in de BIM omgeving.  Dat vertaalt zich direct terug in lagere kosten.

Op eenzelfde manier kunnen wij ontruimingsplannen opstellen en zelfs huurdersadministratie voor bedrijfsverzamelgebouwen bijhouden.

Wij nodigen u van harte uit voor een kennismakingsgesprek waarbij wij u meer kunnen vertellen over onze werkmethodiek.