Welkom

Welkom op de zakelijke site van CHNL architecten. Hier vindt u alle informatie die u als zakelijke klant nodig heeft. Voor particulieren hebben wij een aparte site met alle informatie die voor het (ver)bouwen van een eigen woning interessant is.

CHNL architecten is een Zwitsers Nederlands architectenbureau en is sinds 2005 actief. Het verricht architecten- en adviesdiensten in de woning-, kantoren- en stedenbouw. Daarnaast begeleidt het verschillende renovatie- en restauratieprojecten.

Onze opdrachtgevers zijn woningcorporaties, gemeenten, projectontwikkelaars en particulieren. Dankzij zijn oorsprong in zowel Zwitserland als Nederland bedrijft het bureau een architectuur waarin kwaliteit en diversiteit bovenaan staan. Daarnaast levert het diensten en advieswerkzaamheden met betrekking tot renovatie & hergebruik, gebouwopnames, kostencalculaties, veiligheid & vluchten en bouwbesluitberekeningen.

“Bij de selectie van nieuwe locaties voor onze opdrachtgevers is ook een technische analyse van het gebouw vandaag de norm. CHNL heeft mij daarin reeds meerdere malen met snel en accuraat handelen kunnen ondersteunen. Vakbekwaamheid en het pragmatisch acteren maakt hen een volwaardig partner in onze dienstverlening”
— Edwin Herpst, projectmanager Jones Lang LaSalle, Amsterdam