Gratis handleiding (ver-)bouwen

Wat kost de verbouwing of renovatie van mijn huis? Wat kost een uitbouw? Wat kost een bouwaanvraag? Hoe werkt het bouwproces? In de afgelopen jaren hebben wij diverse bouwprojecten met woningeigenaren begeleid. Het is ons opgevallen dat zij vaak met vragen zitten waarvan de antwoorden niet direct online te vinden zijn. Wij streven naar transparante verhoudingen in de bouw. Om deze reden geven wij zoveel mogelijk informatie.

Deze informatie hebben wij handig voor u samengevat in de gratis bouwgids. Hierin laten we bijvoorbeeld zien welke toegevoegde waarde een architect heeft en tonen u waar u als opdrachtgever op moet letten. Ook vindt u meer informatie over het verloop en de kosten van een bouwproject. Indien u naar aanleiding van de handleiding vragen heeft, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! 

Klik op de foto om de gids te downloaden

Klik op de foto om de gids te downloaden

Vanwege gezinsuitbreiding wilden we een kamer aan onze woning toevoegen. CHNL kwam met een oplossing die het karakter van het huis respecteert. Als je het niet weet, lijkt het alsof het altijd zo is geweest.
— Tijs de Bree, particulier opdrachtgever, Laag Zuthem