Bestaande ontwerpen

Ons bureau biedt naast op maat ontworpen woningen ook een aantal bestaande ontwerpen aan. Dit betekent dat het voortraject van het ontwerp al is doorlopen en dat de bouwtekeningen, bestekken en bouwaanvraag- tekeningen al beschikbaar zijn. Deze woningen zijn een goed alternatief voor wanneer een volledig op maat ontworpen woning niet binnen uw budget past. Hierdoor beschikt u over een kwalitatief goed ontworpen woning, een snel proces en een project waarvan het bouwen binnen enkele maanden kan starten. Aanbesteding en bouwbegeleiding kunt u zelf uitvoeren of door ons laten doen.

Het grote verschil met zogenaamde cataloguswoningen die door diverse aannemers-combinaties worden aangeboden is dat deze woningen door ons als architecten vanuit het gebruik en ruimtelijke kwaliteit zijn ontworpen terwijl de standaard cataloguswoningen vaker vanuit een voor de bouwer efficiënt systeem worden gebouwd. Indien dit iets voor u is of u meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op!

Vanwege gezinsuitbreiding wilden we een kamer aan onze woning toevoegen. CHNL kwam met een oplossing die het karakter van het huis respecteert. Als je het niet weet, lijkt het alsof het altijd zo is geweest.
— Tijs de Bree, particulier opdrachtgever, Laag Zuthem