CHNL begeleidt studenten tijdens 24H Design Contest

Afgelopen weekend heeft CHNL architecten studenten begeleiding gegeven tijdens de 24H Design Contest georganiseerd door Stylos, de studievereniging van de faculteit Bouwkunde van de Technische universiteit Delft. De opgave focuste zich op de Margarine Fabriek in Zoetermeer, een voormalige fabriek van 6000m2 waar momenteel 'The Dutch Innovation Factory'  is gehuisvest. In een tijdspanne van 24 uur moesten 8 ontwerpteams een invulling geven aan de 2000m2 die momenteel nog niet her-ontwikkeld is. CHNL architecten gaf ook een lezing over twee herbestemmingsprojecten (Evenementenruimte Land&Zeezicht en de Lange Geer Delft) en begeleidde op de twee feedback momenten de enthousiaste teams. De contest werd op zondagmiddag afgesloten met presentaties van de teams gevolgd door een prijsuitreiking.