210 woningen opgeleverd!

Het was een drukke zomer. Maar liefst 210 woningen werden vanwege de veranderde BTW-regeling per 30 juni opgeleverd. 

Met de oplevering van de renovatie van 204 portiekwoningen (energielabel A/B) aan de Finnenburg in Den Haag werd de eerste fase van dit project opgeleverd. Momenteel is de tweede fase van nog eens 246 woningen in voorbereiding.

Naast dit project is ook de verbouwing van de 3 woningen aan de Nieuwmarkt in Amsterdam afgerond. CHNL heeft de verbouwing van deze drie appartementen van dit rijksmonument begeleid. Ook het project aan de Keizersgracht is opgeleverd. Deze woning, in het voormalig archief van een verzekeringskantoor, is geheel opnieuw ingedeeld. Twee woonlagen zijn door middel van glazen vloeren, vides en een nieuwe ontsluiting met elkaar verbonden. 

Verder is de verbouwing van de vrijstaande woning in Bergen afgerond. De woning is door de gedane ingrepen een stuk lichter en ruimer geworden. Door de na-isolatie is de woning tevens een stuk duurzamer dan voorheen (energielabel A/B). Een nieuwe pui aan de achterzijde van de woning zorgt voor een goede verbinding met de tuin. 

Tevens is de voormalige Westlandse tuinderswoning uit 1920 aan de Lookwatering in Delft opgeleverd. De interne verbouwing en het toevoegen van een groot bouwvolume zorgen ervoor dat de woning geschikt is geworden voor het wonen met een groot gezin. Door een warmtepomp in combinatie met een zonneboiler plus PV panelen en de na-isolatie is de woning tevens zeer duurzaam.