Lopende projecten

CHNL heeft de afgelopen periode veel nieuwe opdrachten binnengekregen. Zo zijn we bezig met een massastudie voor 60 appartementen in Berkel en Rodenrijs, het ontwerp voor een vrijstaande woning in Pijnacker en in Rotterdam, het ontwerp voor een verbouwing van een woning tot studio's en atelierruimte in Delft en een ontwerp studie voor de spoorzone in Delft. Hieronder is een selectie van de lopende projecten te zien.

CHNL ontwerpt een moderne vrijstaande villa in Rotterdam. Een prachtig locatie met uitzicht over water in de buurt van Kralingse Bos en loop afstand van een metro station. Hier is een eerste gevelimpressie.

3D BEELD -1.jpg

Dit is een ontwerp voorstel voor een woning in Delft. Het betreft een verbouwing tot woonstudio's met een atelierruimte op de begane grond.

CHNL heeft een ontwerp studie gedaan voor het Van Leeuwenhoek kwartier in Delft. Het maakt deel uit van de ontwikkeling van de spoorzone.