Update particuliere projecten

Nieuwelaan Delft

IMG_1234.jpg
IMG_1233.jpg

Inmiddels is CHNL ook bezig met een interieuropdracht aan de Nieuwelaan in Delft. De woning in het pand van de voormalige Technische Hogeschool heeft hoge plafonds, maar weinig kamers. Door het toevoegen van een scheidingswand en een mezzanine verdieping ontstaat er een extra kamer. De wand schuift op de verdieping open om de rest van de mezzanine te bereiken of schuift dicht voor meer privacy in de slaapkamer. Het interieurontwerp wordt geheel van panelen van berkenhout opgetrokken. De stalen trap en de hekken zijn van blauwstaal en contrasterend met het hout. De komende weken wordt hard aan de realisatie van dit nieuwe interieur gewerkt.

front view.jpg
begane grond

begane grond

mezzanine verdieping

mezzanine verdieping

vanaf platje.jpg
vanaf platje dicht.jpg