De persoonlijke architect

Of u nu een kavel heeft gekocht of een extra zolderkamer nodig heeft, wij kunnen u van A tot Z bedienen. De filosofie is eenvoudig: CHNL architecten & adviseurs biedt brede ondersteuning aan de opdrachtgever in alle fases van het bouwproces. We begeleiden particulieren met bouwplannen van de eerste schetsen tot de oplevering van het bouwwerk. De mate waarin wij begeleiding geven, bepaalt u zelf. Vanwege de kleinschaligheid van ons bureau werkt u altijd met dezelfde architect. Vandaar dat wij onszelf de persoonlijke architect noemen. 

Wij onderscheiden ons met ruimtelijke kwaliteit en zorgvuldige detaillering en maken daarmee onze architectuur herkenbaar. Wij hebben een opleiding in moderne architectuur en werkervaring in zowel moderne als klassieke bouw. Hierdoor hebben we een grote keuzevrijheid in onze oplossingen. In alle gevallen staan de wensen van de klant centraal. 

Waarom CHNL?

Wij hebben een brede ervaring in de woningbouw en in het werken met particulieren. Daarnaast hebben wij de afgelopen jaren een efficiënte werkmethodiek ontwikkeld (zie BIM) waardoor wij projecten tegen scherpe tarieven aan kunnen bieden met behoud van onze hoge kwaliteit. Door krachtige beheersing van architectuur, detaillering en kosten komen bij ons de ingezette middelen optimaal ten goede aan het gebouw en haar gebruikers.

Wij werken wij volgens de voorwaarden en aansprakelijkheden van de BNA CR-2013 Consumentenregeling 2013 – Rechtsverhouding consument-architect inclusief alle beroepsverzekeringen die daarbij horen. Op onze projectenpagina laten we u graag kennismaken met onze projecten! 

Wij zijn ervan overtuigd dat wij u een zeer goed product kunnen bieden. Mocht u na het doornemen van deze site nog vragen hebben of behoefte aan een informatief kennismakingsgesprek: neem gerust contact met ons op via de gegevens op onze contactpagina.

Door verschillende aanbouwen was onze benedenverdieping nogal hokkerig. Met het weghalen van twee wanden is er opeens een zee van ruimte ontstaan. CHNL heeft de tekeningen gemaakt en ons veel zorg uit handen genomen.
— Jacco Burbach, particulier opdrachtgever, Amersfoort
IMG_4113 bewerkt.jpg