Over CHNL

Onze filosofie is eenvoudig. CHNL architecten biedt brede ondersteuning aan de opdrachtgever. Wij zijn raadgever en zoeken samen met haar of hem naar oplossingen. De twee architecten/eigenaren hebben naast het theoretische ook een flink praktisch kader. Door een gedegen architectuuropleiding en ervaring op de bouwplaats ontwerpen wij praktische, duurzame gebouwen die een vanzelfsprekende schoonheid bevatten. 

Dankzij zijn oorsprong in zowel Zwitserland als Nederland bedrijft het bureau een architectuur en verricht het onderzoeken waarin kwaliteit en kunde bovenaan staan. De combinatie van hedendaagse opleidingen met een ruime ervaring in zowel moderne als traditionele architectuur resulteert in een grote ontwerp vrijheid en een grote keuzevrijheid in onze oplossingen. Een frisse kijk op het ontwerp leidt hierdoor tot meer dan een vanzelfsprekend gevolg van de opgave. Wij onderscheiden ons met ruimtelijke kwaliteit en zorgvuldige detaillering en maken daarmee onze architectuur herkenbaar. 

“Als in vergadering een specifieke vraag over bouwregelgeving ontstaat, kan ik altijd CHNL architecten bellen. Zij hebben vaak snel een antwoord zodat direct knopen doorgehakt kunnen worden.”
— Nivard Hol, projectleider Ceres, Den Haag

Registratie

Stichting Bureau Architectenregister (SBA): 1.050915.009
Kamer van Koophandel Haaglanden: 27275089
BTW nummer: NL814703458B01