Onze diensten voor particulieren

Welkom op de website van CHNL voor particulieren. Op deze pagina’s vindt u veel informatie over het (ver)bouwen van uw huis. In de afgelopen jaren hebben wij diverse bouwprojecten met woningeigenaren begeleid. Het is ons opgevallen dat zij vaak met vragen zitten waarvan de antwoorden niet direct online te vinden zijn. Deze site is opgezet om u op heldere wijze te informeren over het bouwproces en u te tonen waar u als opdrachtgever op moet letten.

Wij streven naar transparante verhoudingen in de bouw. Om deze reden geven wij zoveel mogelijk informatie. Wij laten u bijvoorbeeld zien welke toegevoegde waarde een architect heeft en leggen tevens uit dat u niet altijd voor een architect hoeft te kiezen. In onze gratis handleiding geven wij antwoord op de meest voorkomende vragen en onduidelijkheden. 

Wij hopen dat u veel aan deze site heeft en kijken er tevens naar uit u als klant te mogen begroeten. We nodigen u dan ook van harte uit om uw plannen bij ons op het bureau te komen bespreken. Vanzelfsprekend is een eerste kennismakingsgesprek kosteloos.

Mogelijkheden toegesneden op uw situatie 

Een jong gezin heeft natuurlijk hele andere wensen en mogelijkheden dan cliënten die reeds een wooncarrière hebben doorgemaakt en toe zijn aan een geheel naar eigen wensen ontworpen woning. Om iedereen binnen onze visie en werkmethode van de beste woning te kunnen voorzien hebben wij verschillende benaderingswijzen gericht op ieders mogelijkheden.  

Om met een beperkt budget toch over een zeer goed en uitontwikkeld ontwerp te beschikken bieden wij een aantal standaardontwerpen aan. Van deze woningen zijn al bestaande varianten gebouwd of deze zijn in samenwerking met verschillende aannemers uitgewerkt zodat er veel zekerheid bestaat over de uiteindelijke verschijningsvorm, kosten en bouw-tijd. Uiteraard zijn deze ontwerpen altijd aan uw specifieke woonwensen aan te passen. Nieuwsgierig? Bekijk dan hier de ontwerpen. 

Voor klanten die veel waarde hechten aan een op zichzelf gesneden woning bieden wij uiteraard ontwerpen op maat aan. Wij bespreken altijd uw woonwensen en ontwerpen aan de hand hiervan uw ideale woning. De ontwerpkosten hiervan zijn vanzelfsprekend hoger dan indien voor een bestaand ontwerp wordt gekozen (overigens vaak minder dan 5% van de investering). De bouwkosten hoeven echter niet hoger uit te vallen. Klik hier voor voorbeelden. 

Ook bij het verbouwen van uw woning kunnen wij een betrouwbare partner voor u zijn. Variërend van een eenvoudige uitbouw van de woonkamer tot een verdubbeling van het bouwvolume en volledige renovatie van de woning. Samen met u ontwerpen we een passende oplossing die uw wooncomfort vergroot. 

Vanwege gezinsuitbreiding wilden we een kamer aan onze woning toevoegen. CHNL kwam met een oplossing die het karakter van het huis respecteert. Als je het niet weet, lijkt het alsof het altijd zo is geweest.
— Tijs de Bree, particulier opdrachtgever, Laag Zuthem