Welkom

Welkom op de website van CHNL voor particulieren. Op deze pagina’s vindt u veel informatie over het (ver)bouwen van uw huis. In de afgelopen jaren hebben wij diverse bouwprojecten met woningeigenaren begeleid. Het is ons opgevallen dat zij vaak met vragen zitten waarvan de antwoorden niet direct online te vinden zijn. Deze site is opgezet om u op heldere wijze te informeren over het bouwproces en u te tonen waar u als opdrachtgever op moet letten.

Wij streven naar transparante verhoudingen in de bouw. Om deze reden geven wij zoveel mogelijk informatie. Wij laten u bijvoorbeeld zien welke toegevoegde waarde een architect heeft en leggen tevens uit dat u niet altijd voor een architect hoeft te kiezen.

Wij hopen dat u veel aan deze site heeft en kijken er tevens naar uit u als klant te mogen begroeten. We nodigen u dan ook van harte uit om uw plannen bij ons op het bureau te komen bespreken. Vanzelfsprekend is een eerste kennismakingsgesprek kosteloos.

 

(ver)Bouw je eigen huis!

Op deze pagina vind u alle informatie over het bouwen van een huis, of het verbouwen van uw huidige huis. Onder 'Aanpak' vind u een omschrijving van het ontwerp- en bouwproces, onder voltooide projecten vind u woningen die wij hebben gebouwd via particulier opdrachtgeversschap of collectief particulier opdrachtgeversschap. Ook is er een pagina toegewijd aan de kosten die komen kijken bij het (ver)bouwen van een huis.

Vanwege gezinsuitbreiding wilden we een kamer aan onze woning toevoegen. CHNL kwam met een oplossing die het karakter van het huis respecteert. Als je het niet weet, lijkt het alsof het altijd zo is geweest.
— Tijs de Bree, particulier opdrachtgever, Laag Zuthem