Welkom

Welkom op de CHNL website voor particulieren. Het is ons opgevallen dat particulieren vaak met vragen zitten waarvan de antwoorden niet direct online te vinden zijn.

Om deze reden hebben wij de gratis Bouwgids uitgegeven. Hierin laten we bijvoorbeeld zien hoe het bouwproces gaat, hoe een vergunningaanvraag verloopt en welke kosten te verwachten zijn. Ook vindt u meer informatie over het verloop en de kosten van een bouwproject. Op de overige pagina's van deze website vindt u meer informatie over ons, de werkwijze en onze projecten

Wij hopen dat deze site u wegwijs maakt in de wereld van het (ver)bouwen en kijken er tevens naar uit u als klant te mogen begroeten. We nodigen u dan ook van harte uit om uw plannen bij ons op het bureau te komen bespreken. Vanzelfsprekend is een eerste kennismakingsgesprek kosteloos.

Vanwege gezinsuitbreiding wilden we een kamer aan onze woning toevoegen. CHNL kwam met een oplossing die het karakter van het huis respecteert. Als je het niet weet, lijkt het alsof het altijd zo is geweest.
— Tijs de Bree, particulier opdrachtgever, Laag Zuthem